Kompatibilní verze
Pão recheado com tomate seco, azeitonas e pesto de manjericão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 540 g água
- 18 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
- 560 g farinha
- ½ c. chá de açúcar
- 30 g manteiga cortada em pedaços
- 2 c. chá de sal
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó (ver dica)
Pesto de manjericão
- 80 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 25 g pinhão cru
- 1 dente de alho
- 40 g folhas de manjericão
- 75 g azeite
- 1 c. chá de sal
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 50 g azeitonas pretas ou verdes cortadas em rodelas, mais q.b. p/ decorar
- 50 g tomate seco, em azeite cortado em pedaços, mais q.b. p/ decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1534.4 kJ / 366.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 0.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cacete com massa-mãe
21h 30min
Chutney de tomate
12h
Pickles de limão
Žádné hodnocení
Moussaka vegan
1 Std. 20 Min
Legumes em conserva
30 min
Soufflé de legumes da época
2 godz. 10 min
Biscotti
2 godz. 30 min
Korma de couve-flor
2h 20min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1u.
Pão de legumes assados
2 godz. 30 min
Molho pesto
5min
Húmus
10 Min