Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 30 g de beurre
- 380 g de lait
- 40 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pâtes feuilletées maison
- 8 tranches de jambon blanc
- 1 œuf, battu pour la dorure
- salade verte, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 7636.3 kJ / 1837.3 kcal
- Protein
- 53.3 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 133.8 g
- Nasycený tuk
- 88 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 3213.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Friands au boudin blanc et échalotes
2h
Œufs farcis à la berrichonne
40 min
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1h 30min
Tarte croustillante au brie
50min
Saucisse de morteau briochée
5hod. 25min
Cigares de tartiflette
55min
Roulé de pomme de terre au jambon de pays
55min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Galette fourrée jambon-champignons
40 min