Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de poitrine fumée cuite en tranches
- 30 g de beurre
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 150 g d'eau
- 200 g de lait
- du sel
- 250 g de pâtes sèches, type spaetzles (voir "Conseil(s)")
- 80 g de fromage blanc nature
- 80 g de munster, coupé en dés
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2370 kJ / 567 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Streusel
2h
Bibeleskaes alsacien
25 min
Pâté lorrain
15h 30min
Spritzbredele
25 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Galettes de viande et choucroute
40min
Gnocchi à l'amatriciana
25 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Manneles
1 godz. 30 min
Spätzles aux girolles
50min