Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de poitrine fumée cuite en tranches
- 30 g de beurre
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 150 g d'eau
- 200 g de lait
- du sel
- 250 g de pâtes sèches, type spaetzles (voir "Conseil(s)")
- 80 g de fromage blanc nature
- 80 g de munster, coupé en dés
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2370 kJ / 567 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 godz. 10 min
Pâté lorrain
15 Std. 30 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 godz. 15 min
Bibeleskaes alsacien
25min
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Galettes de viande et choucroute
40min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Streusel
2 godz.
Spätzles aux girolles
50min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min