Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
40
g d'huile végétale
nebo 40 g d'huile d'olive -
2
gousses d'ail
nebo 40 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 500 g de sauté de veau, détaillé en cubes (3 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 150 g de chorizo, coupé en rondelles
- 300 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en rondelles
-
200
g de petits pois frais
nebo 200 g de petits pois surgelés - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 9938 kJ / 2383 kcal
- Protein
- 206 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 111 g
- Nasycený tuk
- 31 g
- Vláknina
- 54 g
- Sodík
- 4376 mg
Alternativní recepty
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 godz.
Colombo de porc aux légumes
45 min
Poulet aux poivrons
55min
Poulet basquaise
50 min
Poulet à la crème de citron et panais
1h 50min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Curry de porc aux pommes de terre
1h 15min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Osso-buco cuisson lente
1h 50min
Blanquette de dinde
1h 40min