Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
40
g d'huile végétale
nebo 40 g d'huile d'olive -
2
gousses d'ail
nebo 40 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 500 g de sauté de veau, détaillé en cubes (3 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 150 g de chorizo, coupé en rondelles
- 300 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en rondelles
-
200
g de petits pois frais
nebo 200 g de petits pois surgelés - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 9938 kJ / 2383 kcal
- Protein
- 206 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 111 g
- Nasycený tuk
- 31 g
- Vláknina
- 54 g
- Sodík
- 4376 mg
Alternativní recepty
Poulet à l'algérienne
40min
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1u.
Boulettes de viande, pommes de terre et poivrons à la sauce tomate
45min
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Joues de bœuf au cidre
3 godz. 15 min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min
Blanquette de dinde
1h 40min
Mijoté de bœuf aux carottes
1u.
Poulet basquaise
50min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 godz. 10 min
Colombo de porc aux légumes
45min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h