Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les poutines
- 150 g de farine de blé
- 1 c. à café rase de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 - 3 pincées de sel
- 100 g d'eau
Les chiards
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre demi-sel
- 750 g de viande de porc salée (palette ou autre) dessalée pendant 1h dans l’eau froide et coupée en morceaux (2 cm)
- 1 c. à soupe de cassonade
- 300 g de carottes, coupées en morceaux (3 cm)
- 300 g de navets, coupés en morceaux (3 cm)
- 1 c. à soupe de sarriette fraîche
- 1 pincée de poivre moulu
- 600 g de bouillon de bœuf reconstitué
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1782.5 kJ / 421.2 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Tourin à l'ail
25min
La sagamité
50min
Beef and ale pie
3 Std. 20 Min
Chou farci à la sauce tomate
1 godz. 45 min
Soupe à l'oignon
1h 10min
Gratinée aux oignons
50min
Colcannon irlandais
1h 10min
Talmouses au brie
1h 5min
Effiloché de lapin et fèves au thym
1 Std. 15 Min
Aillade de veau
1h 30min
Estouffat toulousain
2h
Garbure
1h 10min