
Zařízení & příslušenství
Pasta salad with trout and vegetables
Příprava 20min
Celkový 45min
6 portions
Suroviny
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice (approx. 2 oranges)100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. penne)240 g
-
extra virgin olive oil plus 1 extra tbsp30 g
-
garlic clove (see Tips)1
-
salted capers rinsed30 g
-
pitted black olives80 g
-
ground black pepper (optional)1 pinch
-
lemon juice (optional)1 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
396.7 kcal /
1659.7 kJ
Protein
21.2 g
Tuk
13.7 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sodík
847.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
183 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland