Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di nocciole, sgusciate e spellate
- 2 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Sugo con guanciale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante intero
- 120 g di guanciale di maiale a listerelle (1 cm circa)
- 30 g di pecorino a scaglie (volitelně)
- 1 cucchiaio di granella di nocciole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con uva e gorgonzola
35 Min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2h 30 min
Lasagne di mare (per 2 persone)
1h 40min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Tagliatelle smalzade
2h 30 min
Lasagne all'amatriciana
2h
Spaghetti al vino rosso
30min
Gnocchi allo yogurt e prosciutto crudo
1h 10min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10min
Malloreddus alla campidanese
3h
Tagliolini stracciatella e speck
1 godz. 5 min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min