Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di nocciole, sgusciate e spellate
- 2 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Sugo con guanciale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante intero
- 120 g di guanciale di maiale a listerelle (1 cm circa)
- 30 g di pecorino a scaglie (volitelně)
- 1 cucchiaio di granella di nocciole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2 Std.
Spaghetti cacio e pepe
35 Min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 Min
Tordelli lucchesi
2 Std. 30 Min
Rigatoni alla toranese
20 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Ravioli senza via di scampo
2 Std.
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1 Std. 15 Min
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55 Min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1 Std. 20 Min
Pasta fresca tipo Trofie
30 Min