Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 potimarron, coupé en tranches fines
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 4 gousses d'ail, dégermées
- 830 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 g de quinoa
- 60 g de graines de lin
- 50 g de moutarde
-
30
g d'huile de noix
nebo 30 g d'huile de colza - 30 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pomme bio, coupée en fines tranches
- 2 avocats, coupés en tranches
- 2 betteraves crues de petite taille, pelées et coupées en fins bâtonnets
- 200 g de feta, émiettée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3575 kJ / 856 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 50 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce
1 Std. 5 Min
Baos, petites brioches vapeur aux légumes
3h 10min
Pizza aux courgettes, chèvre et jambon de pays
1u. 45min
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40min
Couscous de boulgour aux six légumes
50min
Salade de quinoa aux moules
30min
Risotto en rouge et vert
1h 10min
Salade de riz au saumon et au pak-choï
50min
Biryani aux légumes et aux fruits secs
35min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 min
Poke bowl mauve
3h