Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
-
1
c. à café de paprika fumé, moulu
nebo 1 c. à café de paprika doux en poudre - 40 g de mélasse
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire (volitelně)
- 1 c. à café de moutarde
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 550 g de haricots borlotti, en conserve, égouttés (poids net égoutté)
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 754.7 kJ / 179.5 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de pois chiches et épinards
1u.
Soupe printanière courgettes, haricots, pesto
13 godz. 35 min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1u.
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30min
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45 min
Dahl noir crémeux et chou-fleur rôti
16u. 25min
Couscous de boulgour aux six légumes
50min
Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau
1h 50min
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Lentilles corail à l'indienne
55min
Ragoût de haricots œil noir aux légumes
2sa 35 dk