Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
-
1
c. à café de paprika fumé, moulu
nebo 1 c. à café de paprika doux en poudre - 40 g de mélasse
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire (volitelně)
- 1 c. à café de moutarde
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 550 g de haricots borlotti, en conserve, égouttés (poids net égoutté)
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 754.7 kJ / 179.5 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolognaise aux lentilles vertes
40 min
Chakchouka aux merguez et pois chiches
35min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4 Std. 40 Min
Curry au tofu fumé
40 min
Gulai de seitan et légumes
50min
Cassoulet de haricots au pesto de noix
4 godz. 30 min
Boulettes de seitan et sauce aux câpres
1 Std. 15 Min
Tam Hua (Haricots verts thaïs aux cacahuètes)
15min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30 min
Potée de haricots fumés
30 min
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45 min