Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
TM31 TM5 TM6

Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 1000 gramů vody
  • 200 gramů bílého vína
  • 100 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 400 gramů filetů z pstruha, čerstvých, bez kůže, vykostěných
    nebo 400 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných
  • 200 gramů hrášku, zeleného, mraženého
  • 240 gramů těstovin, krátkých (např. penne rigate ), 10 minut doba vaření
  • 40 gramů extra panenského olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 30 gramů kaparů, solených, opláchnutých
  • 80 gramů černých oliv, bez pecek
  • 350 gramů cherry rajčat, nakrájených na půlky nebo čtvrtky
  • 1 špetka pepře černého, mletého (volitelně)
  • 10 gramů citrónové šťávy (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1497 kJ / 357 kcal
Protein
21 g
Sacharidy
35 g
Tuk
14 g
Vláknina
5.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 75 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty