Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou

Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou

5.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 porcí

Suroviny

  • 1000 gramů vody
  • 200 gramů bílého vína
  • 100 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 400 gramů filetů z pstruha, čerstvých, bez kůže, vykostěných
    400 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných
  • 200 gramů hrášku, zeleného, mraženého
  • 240 gramů těstovin, krátkých (např. penne rigate ), 10 minut doba vaření
  • 40 gramů extra panenského olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 30 gramů kaparů, solených opláchnutých
  • 80 gramů černých oliv, bez pecek
  • 350 gramů cherry rajčat nakrájených na půlky nebo čtvrtky
  • 1 špetka pepře černého, mletého (volitelně)
  • 10 gramů citrónové šťávy (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 21 g
Kalorie 1497 kJ / 357 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 5.8 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...