Zařízení & příslušenství
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
1000 gramů vody
-
200 gramů bílého vína
-
100 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
400 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných400 gramů filetů z pstruha, čerstvých, bez kůže, vykostěných
-
200 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
240 gramů těstovin, krátkých (např. penne rigate ), 10 minut doba vaření
-
40 gramů extra panenského olivového oleje
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů kaparů, solených opláchnutých
-
80 gramů černých oliv, bez pecek
-
350 gramů cherry rajčat nakrájených na půlky nebo čtvrtky
-
1 špetka pepře černého, mletého (volitelně)
-
10 gramů citrónové šťávy (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
21 g
Kalorie
1497 kJ /
357 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
5.8 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Základní kuchařka
189 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ledový salát s hovězím masem
35min.
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min.
Dresink s vejci a bylinkami
10min.
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min.
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1hod. 15min.
Čokoládovo-višňový trhanec z plechu
30min.
Těstovinový salát s ořechy
15min.
Rybí polévka s pórkem
35min.
Tvarohová pomazánka s pečenými banány
20min.
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1hod. 20min.
Hrušky v páře s kořeněnou čokoládovou polevou
40min.
Špagety s mletým masem a špenátem
30min.