
Zařízení & příslušenství
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
Příprava 20min
Celkový 45min
6 porcí
Suroviny
-
vody1000 gramů
-
bílého vína200 gramů
-
pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané100 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
filetů z pstruha, čerstvých, bez kůže, vykostěných400 gramů
-
hrášku, zeleného, mraženého200 gramů
-
těstovin, krátkých (např. penne rigate ), 10 minut doba vaření240 gramů
-
extra panenského olivového oleje40 gramů
-
stroužek česneku1
-
kaparů, solených opláchnutých30 gramů
-
černých oliv, bez pecek80 gramů
-
cherry rajčat nakrájených na půlky nebo čtvrtky350 gramů
-
pepře černého, mletého (volitelně)1 špetka
-
citrónové šťávy (volitelně)10 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
357 kcal /
1497 kJ
Protein
21 g
Tuk
14 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Základní kuchařka
189 recept
Česká republika
Česká republika