Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Žampiónová směs:
- 30 gramů šalotky, napůl
- 30 gramů másla
- 200 gramů žampiónů, na kousky
- 50 gramů bílého vína
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
Polévka:
- 30 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 125 gramů bílého vína
- 500 gramů mléka
- 300 gramů zeleninového vývaru
- 300 gramů sýru, hermelínu, na kousky
- pečivo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1930 kJ / 483 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Křenová polévka s bramborami
30 min
Krémová polévka z rukoly
30 min
Polévka z červených paprik a cuket
55 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Žádné hodnocení
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10min
Parmazánová polévka s rýží
25 min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30 min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 min