Zařízení & příslušenství
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
Žampiónová směs:
-
30 gramů šalotky napůl
-
30 gramů másla
-
200 gramů žampiónů na kousky
-
50 gramů bílého vína
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
Polévka:
-
30 gramů šalotky
-
30 gramů másla
-
125 gramů bílého vína
-
500 gramů mléka
-
300 gramů zeleninového vývaru
-
300 gramů sýru, hermelínu na kousky
-
pečivo
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
22 g
Kalorie
1930 kJ /
483 kcal
Tuk
37 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Řekni sýr
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Polévka ze zrajícího sýru
25min.
Žampiónová krémová polévka
20min.
Kukuřičná krémová polévka
25min.
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min.
Polévka z bílých fazolí
35min.
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30min.
Rybí polévka s pórkem
35min.
Cuketová polévka se žampióny
30min.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min.
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min.
Drožďová polévka s pórkem
40min.
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35min.