Zařízení & příslušenství
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
4 porce
Suroviny
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
1 stroužek česneku velký
-
2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
-
1 čajová lžička oregána, suchého
-
3 špetky soli
-
1 špetka pepře, mletého
-
440 gramů jehněčího masa 4 steaky
-
1000 gramů vody
Brambory
-
750 gramů brambor malých
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
1 čajová lžička citrónové kůry strouhané
-
4 lístky čerstvé máty
Mrkev
-
400 gramů mrkve na kousky
-
1 čajová lžička kmínu drceného
-
10 gramů másla
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
21.1 g
Kalorie
2851 kJ /
681 kcal
Tuk
48.8 g
Vláknina
5.1 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso v páře
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Losos s pórkem a bylinkami
35min.
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Treska na rajčatovém lůžku
55min.
Ryba po řecku
35min.
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1hod. 50min.
Bramborovo-zvěřinový guláš
1hod. 25min.
Cukety plněné krůtím masem
1hod. 10min.
Vepřové kousky na zázvoru
25min.
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1hod.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min.
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1hod. 35min.
Sekaná s bramborami
1hod.