
Zařízení & příslušenství
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
4 porce
Suroviny
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
1 stroužek česneku velký
-
2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
-
1 čajová lžička oregána, suchého
-
3 špetky soli
-
1 špetka pepře, mletého
-
440 gramů jehněčího masa 4 steaky
-
1000 gramů vody
Brambory
-
750 gramů brambor malých
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
1 čajová lžička citrónové kůry strouhané
-
4 lístky čerstvé máty
Mrkev
-
400 gramů mrkve na kousky
-
1 čajová lžička kmínu drceného
-
10 gramů másla
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
681 kcal /
2851 kJ
Protein
21.1 g
Tuk
48.8 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
5.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Maso v páře
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min
Losos s bramborovou kaší
55min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min
Cukety plněné krůtím masem
1hod. 10min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min
Žampióny plněné kysaným zelím
40min
Pikantní telecí kousky s paprikou
Žádné hodnocení
Kapr vařený v páře
55min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.