Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů celeru, na čtvrtky
- 20 - 30 gramů čerstvého křenu, na kousky
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- 2 - 3 polévkové lžíce kaparů, nakládaných, osušených
- 5 polévkových lžic majonézy
- 3 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 špetka soli
- 10 - 12 plátků šunky
- 50 gramů rukoly
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 359 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Šťavnaté ovoce z papiloty
20 Min
Pekanové košíčky - 2014
4 godz. 40 min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15 Min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40 Min
Lyonský salám
12h
Listový salát s jablky a čedarem
25 Min
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1 Std.
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20 Min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 Min
Čabajská pomazánka
15 Min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5 Min
Hermelínová pěna
10 Min