Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů celeru, na čtvrtky
- 20 - 30 gramů čerstvého křenu, na kousky
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- 2 - 3 polévkové lžíce kaparů, nakládaných, osušených
- 5 polévkových lžic majonézy
- 3 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 špetka soli
- 10 - 12 plátků šunky
- 50 gramů rukoly
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 359 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avokádový tatarák
15 Min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 dk
Škvarková pomazánka
5 dk
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Žádné hodnocení
Tuňákové kuličky
30min
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1小时
Křenová pomazánka
7min
Hruškové smoothie s kiwi a limetkou
10min
Ananasová pěna
1 min
Teplý kuřecí salát se sýrem
26min
Jogurtový dip
5 dk
Škvarkoví šneci se zelím
1 godz. 5 min