Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů krevet, vyloupaných
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 ½
čajové lžičky bramborového škrobu
nebo 1 ½ čajové lžičky kukuřičného škrobu - 1 ½ čajové lžičky cukru
- 500 gramů vody
- 100 gramů jarní cibulky, na kousky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 422 kJ / 101 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1sa 20 dk
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min
Avokádová polévka s krevetami
20 dk
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30 dk
Baleárská omáčka
15 dk
Béarnská omáčka
20 dk
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 dk
Focaccia s cibulí
2h 20 min
Thajská polévka s krevetami
30 dk
Tatarský biftek
5min