Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů krevet, vyloupaných
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 ½
čajové lžičky bramborového škrobu
nebo 1 ½ čajové lžičky kukuřičného škrobu - 1 ½ čajové lžičky cukru
- 500 gramů vody
- 100 gramů jarní cibulky, na kousky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 422 kJ / 101 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Terina s kachními játry a portským vínem
Žádné hodnocení
Pekingské kuře
50min
Avokádová polévka s krevetami
20 Min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min
Alpský sýrový toast
25min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min
Thajská polévka s krevetami
30min
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Polévka Tom Yum
15 Min