Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 1 kostka čerstvého droždí
- 180 gramů mléka
- 1 čajová lžička medu
- 550 gramů hladké mouky
- 3 vejce
- 50 gramů bílého vína
- 150 gramů másla
- 1 čajová lžička soli
Náplň
- 300 gramů tuňáka ve vlastní šťávě
- 1 bílek
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička provensálského koření
- 200 gramů červené papriky, na kousky
- 200 gramů vypeckovaných zelených oliv
Další
- 30 gramů mléka, na potření copu
- 20 gramů dýňových semínek, na posypání copu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1758 kJ / 420 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 43.5 g
- Tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chléb s černým pivem bez kynutí
1j 10 menit
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1h 25min
Kokosový flapjack
30 min
Donuty (bez cukru)
45 min
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Libanonské placky
3h 20min
Pomerančové hrudky s mákem
2sa 20 dk
Britské křížové bochánky
3h 50 min
Triple RAW Tiramisu
4h 30min
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem (TM6)
Žádné hodnocení
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20min