Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 1 kostka čerstvého droždí
- 180 gramů mléka
- 1 čajová lžička medu
- 550 gramů hladké mouky
- 3 vejce
- 50 gramů bílého vína
- 150 gramů másla
- 1 čajová lžička soli
Náplň
- 300 gramů tuňáka ve vlastní šťávě
- 1 bílek
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička provensálského koření
- 200 gramů červené papriky, na kousky
- 200 gramů vypeckovaných zelených oliv
Další
- 30 gramů mléka, na potření copu
- 20 gramů dýňových semínek, na posypání copu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1758 kJ / 420 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 43.5 g
- Tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Višňové cookies s kokosem
35 min
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Brioškový chlebíček (bez lepku)
Žádné hodnocení
Veganské kokosové mini koblihy s pomerančovou posypkou
55 min
Barevné perníčky s marcipánem
Žádné hodnocení
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2 Std. 45 Min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 Std. 30 Min
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2h
Pagáče
1h 35min