
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 1 kostka čerstvého droždí
- 180 gramů mléka
- 1 čajová lžička medu
- 550 gramů hladké mouky
- 3 vejce
- 50 gramů bílého vína
- 150 gramů másla
- 1 čajová lžička soli
Náplň
- 300 gramů tuňáka ve vlastní šťávě
- 1 bílek
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 čajová lžička provensálského koření
- 200 gramů červené papriky, na kousky
- 200 gramů vypeckovaných zelených oliv
Další
- 30 gramů mléka, na potření copu
- 20 gramů dýňových semínek, na posypání copu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1758 kJ / 420 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 43.5 g
- Tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peprmintové čokoládové bonbóny - nepečené
1h 25min
Čokoládová Šarlotka
6h 20min
Panellets
11h 20min
Tandoori
5min
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2h
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1 godz. 50 min
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2h 40 min
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1h 30min
Citrónový sorbet se sektem
8 godz.
Mexické fazole s krustou z polenty
1 Std.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min
Anglický vanilkový krém Custard
10 Min