![Spaghetti z anchois, bułką tartą i parmezanem Spaghetti z anchois, bułką tartą i parmezanem](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7183a2fd-54df-46c1-a016-c037441c9de3/Derivates/7ab25638-a93c-4b18-ab7a-1481b45205f2.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 - 100 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 2 - 3 ząbki czosnku
- ¼ łyżeczki chili, mielonego
- 80 g oliwy z oliwek
- 150 g bułki tartej
- 5 - 6 filetów z anchois, w oleju, odsączonych, pokrojonych na kawałki
- 1200 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 320 g makaronu, suchego, typu spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 3087.8 kJ / 737.5 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 94.3 g
- Tuk
- 30.3 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1321.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto z parmezanem
40 min
Risotto z boczniakami i szampanem
35 min
Spaghetti z czosnkiem niedźwiedzim i rzodkiewkami
40 min
Cykoria zapiekana w cieście francuskim
1 Std. 5 Min
Boczek z kimchi
35 min
Spaghetti carbonara
25 min
Risotto z borowikami
35 min
Wolno gotowana francuska zupa cebulowa (z osłoną noża miksującego)
5h 30 min.
Sos serowy roquefort
20min
Spaghetti z sosem bolognese z orzechów
35 min
Risotto z boczkiem i cukinią
40 min
Spaghetti alla carbonara
30 min