![Baked Beet Falafel Buddha Bowls Baked Beet Falafel Buddha Bowls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D5990A2B-603A-4793-981D-6402AF204F87/Derivates/e55e284c-044f-4328-a36a-f922ce67ff08.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beet Falafel
- 25 oz water
- 16 oz raw beets, peeled, diced (½ in.) (see Tip)
- 4 - 5 lemons
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz fresh cilantro leaves
- 1 can chickpeas, rinsed, drained (approx. 15 oz)
- 4 ½ oz brown rice flour
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground cumin
Tahini Dressing
- 3 garlic cloves
- ½ oz cilantro leaves
- ¼ tsp salt
- 4 ½ oz tahini
- 3 oz water
Hummus
- 2 garlic cloves
- 1 oz hemp seeds, plus extra to garnish
- ½ tsp salt
- 1 can chickpeas, rinsed, drained (approx. 15 oz)
- 2 ½ oz water
- 2 oz tahini
- 1 oz extra virgin olive oil
- 5 oz mixed salad greens
- 12 oz cucumbers, sliced in rounds (¼ in.)
- 10 oz sweet mini peppers, de-stemmed, halved
- 5 oz radishes, trimmed, quartered
- pita bread, cut in wedges, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 17 g
- Sodík
- 933 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet Potato Oatmeal Bars
55min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Quinoa Patties
1 Std.
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Black Bean Brownies
35 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Curried Lentils
5h 15min