Zařízení & příslušenství
Green Lentil Risotto with Asparagus
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter½ oz
-
dried green lentils rinsed7 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock18 oz
-
salt to taste½ tsp
-
asparagus trimmed, cut into pieces (2 in.)8 oz
-
mascarpone cheese2 oz
-
lemon peels thin peel only, no white pith
-
fresh chives to garnish
-
pumpkin seeds to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
646 mg
Protein
13 g
Kalorie
1038 kJ /
248 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Alternative Risottos
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min.
Pea Soup
30min.
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min.
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1hod. 20min.
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min.
Lentil Mushroom Stroganoff
55min.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min.
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min.
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min.
Butternut Squash Coconut Curry
40min.
Vegetarian Chili
50min.
Risotto with Spinach and Peas
30min.