Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 800 g de poireaux, coupés en tronçons de 2 cm
- 80 g de vin blanc sec
- 20 g d'huile d'olive
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 40 g de beurre, en morceaux
- 50 g de farine
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 9 feuilles de lasagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1241.7 kJ / 297.5 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 519.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de champignons
30 Min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 Min
Lasagnes de poisson aux champignons
1 Std. 30 Min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 Std. 30 Min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1 Std. 10 Min
Gratin d'endives à l'italienne
1h 45min
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1h 45min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 Std.
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1 Std. 30 Min
Gratin de lieu
1h 25min