Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di zucchero
- 100 g di mandorle pelate
- 200 g di miele
- 240 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- ¼ cucchiaino di chiodi di garofano in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 100 g di scorza di arancia candita
- 4 ½ cucchiai di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 321.7 kJ / 77 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2 Std.
Biscotti al burro, cocco e lime
4 Std.
Barrette ai frutti di bosco
1 Std.
Pudding di mais
1 Std.
Biscotti al burro, mandorle e peperoncino
4 Std.
Biscotti al burro, mirtilli e frutti rossi
4 Std.
Barrette al burro di arachidi e gocce di cioccolato
1 Std. 20 Min
Biscotti fiorentini
2 Std.
Zaleti
1 Std.
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 Std. 30 Min
Biscotti noci e datteri
1 Std.
Ghi
20 min