Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro
- 70 g di acqua, fredda
- 1 pizzico di sale
Caramello
- 150 g di zucchero
- 70 g di burro, freddo
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 41 mg
Alternativní recepty
Mini bonet
2h
Zabaione
15 Min
Cappon magro
4h 30min
Zabaione (TM6)
15 Min
Crema di porri in crosta
45 min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 godz. 30 min
Brandacujun
45 min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 Min
Apple pie
1 godz. 20 min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35 min