Zařízení & příslušenství
Tarte tatin
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
10 fette
Suroviny
Pasta Brisée
-
200 g farina tipo 0
-
100 g di burro
-
70 g di acqua fredda
-
1 pizzico di sale
Caramello
-
150 g zucchero
-
70 g di burro freddo
-
1030 g di acqua
-
1 cucchiaino di succo di limone
-
4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
-
1 cucchiaio di aceto
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 fetta
Sodík
41 mg
Protein
2 g
Kalorie
1215 kJ /
290 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pâté di vitello in gelatina
8hod. 30min.
Zabaione
15min.
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2hod. 30min.
Flan al topinambur
40min.
Martin sec al Barolo
4hod. 30min.
Pere al vino rosso
3hod. 20min.
Pere al vino con crema inglese
4hod. 30min.
Mini bonet
2hod.
Brandacujun
45min.
Zabaione (TM6)
15min.
Bagna cauda
35min.
Bonèt
2hod.