
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro
- 70 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Caramello
- 150 g di zucchero
- 70 g di burro freddo
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 290 kcal / 1215 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 41 mg
Alternativní recepty
Clafoutis ai frutti di bosco
1h 35min
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Mini bonet
2h
Bagna cauda
35min
Crème caramel (TM6)
4h
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Apple crumble (Crumble di mele)
1h
Bonèt
2h
Salsa verde "Bagnet"
15min