Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro
- 70 g di acqua, fredda
- 1 pizzico di sale
Caramello
- 150 g di zucchero
- 70 g di burro, freddo
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 41 mg
Alternativní recepty
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 Min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Clafoutis ai frutti di bosco
1 Std. 35 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 godz. 30 min
Mini tart tatin
3h
Bonèt
2 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Mini bonet
2 Std.
Bagna cauda
35min
Apple crumble (Crumble di mele)
1 Std.
Zabaione (TM6)
15 min