Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero

Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero

4.5 10 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 fettine di zenzero fresco (a piacere)
  • 50 g di uvetta precedentemente ammollata in acqua tiepida
  • 30 g di pinoli
  • 350 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 cucchiaino di sale
  • 350 g di pasta secca tipo cavatappi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 16.2 g
Kalorie 1941 kJ / 464 kcal
Tuk 13.1 g
Vláknina 5.2 g
Sacharidy 75.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...