Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 fettine di zenzero fresco (a piacere)
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 30 g di pinoli
- 350 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo cavatappi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 75.1 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Penne alla puttanesca
35min
Pasta di riso primavera risottata (senza glutine)
45min
Spaghettini ai peperoni
50min
Carbonara vegetariana
30min
Pasta feta e pomodorini
30min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Tagliatelle mediterranee
35min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min