Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
- 100 g di pancetta di maiale a cubetti
- 350 g di piselli surgelati
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale - 350 g di pasta tipo ditalini
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 74.4 g
- Tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Gattò di patate
1 godz. 30 min
Pasta patate e speck
40min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e patate con provola
1 godz.
Pasta patate e provola
55 min
Ziti con ragù alla napoletana
1 godz. 30 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.