Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
100
g di scamorza a pezzi (2 cm)
nebo 100 g di provola a pezzi (2 cm) - 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (circa 2 cm)
- 10 g di sale
- 350 g di pasta secca corta e mista (tempi di cottura uguali)
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e piselli
35min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta patate e speck
40min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e patate con provola
1 godz.
Panini napoletani con uova sode
2hod. 50min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min