Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1200
g di brodo vegetale
nebo 1200 g di acqua + 3 cucchiaini di dado vegetale fatto in casa - 240 g di lenticchie secche (sciacquate e senza ammollarle)
- 50 g di cipolla a fettine
- 50 g di sedano a pezzi (1-2 cm)
- 50 g di carota a rondelle
- 1 foglia di alloro secca
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante fresco (volitelně)
- 280 g di pasta tipo ditalini (cottura 8 min.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 9.1 g
Alternativní recepty
Pasta e piselli
35min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e ceci (TM6)
40min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Pasta patate e provola
55 min
Lagane e ceci
1 Std.
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.