Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di porri a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata, preferibilmente biologica
- 30 g di succo di limone
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1720 kJ / 411 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 60.5 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Carbonara vegetariana
30min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Tagliatelle mediterranee
35min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Penne in crema di gambi
35min