Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di porri a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata, preferibilmente biologica
- 30 g di succo di limone
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1720 kJ / 411 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 60.5 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Carbonara vegetariana
30 min
Tagliatelle mediterranee
35min
Gomiti, olive e acciughe
30 min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Caserecce allo sgombro e limone
30 min