Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipollotti puliti e a pezzi
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 10 g di sale
- 500 g di carne di vitello a striscioline (2 cm)
- ½ cucchiaino di peperoncino secco frantumato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 12.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min
Pollo in umido ai funghi
50min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Manzo con olive e peperoni
35min
Pollo alla birra bruna
3h
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Spezzatino di vitello al curry
40 min
Goulash di pollo
2 godz. 15 min
Stufato di agnello con paprika
50min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Spezzatino di tacchino e pancetta con porri
45 min