Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipollotti puliti e a pezzi
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 10 g di sale
- 500 g di carne di vitello a striscioline (2 cm)
- ½ cucchiaino di peperoncino secco frantumato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 12.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50 min.
Pollo ai peperoni
1u. 5min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Manzo alla borgognona
1 Std. 35 Min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Pollo in salsa ai funghi
50 min.
Lonza, salsicce e cipolle
50 min.
Zuppa di pollo e funghi
55 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55 Min
Pollo in salsa di peperoni con cous cous, zucchine e feta
1 Std. 15 Min
Involtini lucani
50 min.