Kompatibilní verze
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 - 20 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida per 20 min. e strizzati
- 300 g di melanzane, la polpa a cubetti (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1992 kJ / 476 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 68.3 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli e melanzane
25 min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Penne melanzane e menta
50 min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 min
Spaghetti alla "Norma"
1h 30min