
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di carne di vitello a fette sottili
- 3 pizzichi di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 15 g di capperi sott'aceto scolati
- 70 g di acqua
- 5 pomodorini a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 olive taggiasche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 214 kcal / 895 kJ
- Protein
- 26.1 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo, pancetta e olive
35min
Scaloppine ai funghi
40min
Pollo alla cacciatora
50min
Pollo ai peperoni
1hod. 5min
Pollo in umido ai funghi
50min
Petto di pollo e zucchine
50min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Involtini di carne al Varoma
40min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Pollo alla romana
1hod. 10min