Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di carne di vitello a fette sottili
- 3 pizzichi di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 15 g di capperi sott'aceto scolati
- 70 g di acqua
- 5 pomodorini a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 olive taggiasche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto di pollo e zucchine
50min
Pollo in umido ai funghi
50min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Pollo ai peperoni
1hod. 5min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Scaloppine ai funghi
40 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Uova al funghetto
40 min
Pollo alla cacciatora
50min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min