Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- 470 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Olivenöl
- 2 ¾ TL Salz
- 1 Ei, getrennt
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Ringen
- 2 rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 1 Aubergine (ca. 250-300 g), in Würfeln (1 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Harissa (siehe Tipp)
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 1 - 2 Prisen Kreuzkümmel (Cumin)
- ½ TL Paprika edelsüß
- 150 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 4 Stängel Minze, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1h
Gemüse-Döner
40min
Mediterrane Tomaten-Galette
1h 15min
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2h
Antipasti-Calzoni
1h 20min
Gözleme mit Feta
1h
Süßkartoffeln mit mexikanischer Füllung
1h 30min
Pide mit Spinatfüllung
1h 15min
Veggie-bubble-up-Pizza
2h
Ajvar-Röllchen
2u. 20min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30min