Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
TM6

Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos

4.5 (22 hodnocení)

Suroviny

Carne de vaca em slow cooking

  • 50 g chalota cortada em pedaços
  • 1 dente de alho
  • 40 g manteiga cortada em pedaços
  • 100 g vinho tinto
  • 500 g carne de vaca p/ guisar, cortada em cubos (3 cm aprox.)
  • ½ cubo de caldo de carne esfarelado
    nebo ½ c. chá de caldo de carne caseiro
  • 300 g água
  • 2 folhas de louro
  • 2 pés de tomilho, fresco
  • 1 - 2 pitadas de sal
  • 1 - 2 pitadas de pimenta preta

Molho de cogumelos silvestres

  • 40 g chalota cortada em pedaços
  • 30 g manteiga
  • 200 g cogumelos frescos (cogumelos ostra, cogumelos eryngii, cogumelos castanhos, etc.), cortados em pedaços (2-3 cm)
  • 100 g natas, min. 30% de gordura
  • 35 g farinha
  • 1 - 2 pitadas de sal
  • 1 - 2 pitadas de pimenta preta
  • Salsa, só as folhas q.b. p/ guarnecer

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
2798 kJ / 668 kcal
Protein
31 g
Sacharidy
19 g
Tuk
50 g
Nasycený tuk
28 g
Vláknina
5 g
Sodík
1187 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty