
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne de vaca em slow cooking
- 50 g chalota cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- 100 g vinho tinto
- 500 g carne de vaca p/ guisar cortada em cubos (3 cm aprox.)
-
½
cubo de caldo de carne esfarelado
nebo ½ c. chá de caldo de carne caseiro - 300 g água
- 2 folhas de louro
- 2 pés de tomilho, fresco
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
Molho de cogumelos silvestres
- 40 g chalota cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 200 g cogumelos frescos (cogumelos ostra, cogumelos eryngii, cogumelos castanhos, etc.), cortados em pedaços (2-3 cm)
- 100 g natas, min. 30% de gordura
- 35 g farinha
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- Salsa só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 668 kcal / 2798 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 50 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Sodík
- 1187 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5hod. 20min
Almôndegas de frango em slow cooking com batatas
2hod. 10min
Puré de favas com entrecosto na Bimby Friend
8hod.
Frango em vinho tinto
6hod.
Saltear carne de vaca em cubos (médio)
15min
Bochechas de porco lento
16hod.
Bife com manteiga de ervas
2hod. 15min
Almôndegas com molho de tomate
40min
Recheio de porco lento
5hod. 30min
Nacos de vitela no pão
6hod. 30min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1hod. 40min
Porco agridoce com legumes
1hod. 20min