Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 oignon, coupé en huit
- 30 g de beurre, coupé en cubes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 720 g de bouillon fait avec 700 g d’eau et 1 cube et demi de bouillon de légumes bio
- 16 pointes d'asperge verte, et 3 cm de queues coupées en rondelles
- 100 g de mascarpone
- 6 feuilles d'ail des ours fraîches, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1841 kJ / 443 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta au gorgonzola
25min
Croûtes aux champignons
1 godz. 10 min
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto aux cèpes
35min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto tout vert
40min
Pesto à l'ail des ours
10min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto printanier
1h
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min