Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 oignon, coupé en huit
- 30 g de beurre, coupé en cubes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 720 g de bouillon fait avec 700 g d’eau et 1 cube et demi de bouillon de légumes bio
- 16 pointes d'asperge verte, et 3 cm de queues coupées en rondelles
- 100 g de mascarpone
- 6 feuilles d'ail des ours fraîches, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1841 kJ / 443 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 dk
Risotto aux asperges
45 dk
Risotto aux cèpes
35min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 dk
Risotto printanier
1h
Risotto aux cèpes
30 dk
Risotto aux asperges
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto tout vert
40min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min