
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
- 1 oignon coupé en huit
- 30 g de beurre coupé en cubes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 720 g de bouillon fait avec 700 g d’eau et 1 cube et demi de bouillon de légumes bio
- 16 pointes d'asperge verte et 3 cm de queues coupées en rondelles
- 100 g de mascarpone
- 6 feuilles d'ail des ours fraîches ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 443 kcal / 1841 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto printanier
1hod.
Risotto aux morilles
45min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Tarte fine aux asperges et à la ricotta
1hod. 20min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto aux asperges
45min
Pesto à l'ail des ours
10min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Risotto aux asperges
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min