Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 oignon, coupé en huit
- 30 g de beurre, coupé en cubes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 720 g de bouillon fait avec 700 g d’eau et 1 cube et demi de bouillon de légumes bio
- 16 pointes d'asperge verte, et 3 cm de queues coupées en rondelles
- 100 g de mascarpone
- 6 feuilles d'ail des ours fraîches, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1841 kJ / 443 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux cèpes
30min
Cromesquis aux asperges vertes et petits pois
1h
Risotto aux asperges
45min
Risotto de céleri aux coquillages et haddock (Laurent Clément)
1h 15min
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Risotto au safran à la milanaise
1h 30min
Risotto aux asperges
35min
Œuf mi-mollet aux épinards
1h 50min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Risotto milanais au safran
30min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min