
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g d'oignon coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g d'eau chaude
- 150 g de vin blanc
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
200
g de cèpes frais ou surgelés
nebo 20 g de cèpes séchés - 20 g de beurre
- 20 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 312 kcal / 1302 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Risotto aux morilles
45min
Risotto
30min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1hod.
Risotto aux asperges
45min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1hod.
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto aux asperges
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55min
Anchoïade
15min
Risotto (Escale gourmande)
30min