Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g d'eau chaude
- 150 g de vin blanc
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
200
g de cèpes frais ou surgelés
nebo 20 g de cèpes séchés - 20 g de beurre
- 20 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1302 kJ / 312 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto
30min
Risotto tout vert
40min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto aux asperges
45min
Risotto de printemps
55 min
Risotto (Escale gourmande)
30min
Risotto aux asperges
35min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1 Std.
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min
Risotto aux morilles
45min