Risotto aux cèpes

Risotto aux cèpes

4.6 719 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 65 g d'oignon coupé en deux
  • 15 g d'huile d'olive
  • 200 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
  • 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
  • 450 g d'eau chaude
  • 150 g de vin blanc
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de cèpes frais ou surgelés
    20 g de cèpes séchés
  • 20 g de beurre
  • 20 g de parmesan râpé

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6.8 g
Kalorie 1302 kJ / 312 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...