Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g d'eau chaude
- 150 g de vin blanc
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
200
g de cèpes frais ou surgelés
nebo 20 g de cèpes séchés - 20 g de beurre
- 20 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1302 kJ / 312 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto aux morilles
45min
Risotto de printemps
55min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min
Risotto
30 min
Risotto aux asperges
45min
Risotto tout vert
40min
Risotto aux asperges
35min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1u.
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55min
Risotto parfumé aux herbes
30 min