Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 1 bouquet de basilic frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 284 kJ / 68 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème d'endive au colombo
30 min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Velouté de tomate
30 min
Crème de carotte
30 min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 min
Velouté d'endive
35min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Potage au poireau
30 min
Soupe de laitue
35min
Velouté de tomates à la crème
35min