Kompatibilní verze
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de nuez de la India
- 100 g de nuez de la india
- agua, cantidad suficiente para cubrir
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de caldo de verduras (ver tip)
Verduras horneadas
- 600 g de verduras, mezcla de temporada, cortadas en bastones (aprox. 1.5 cm x 7 cm) (ver tip)
- 50 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pizcas de pimienta blanca molida
- 1 cda de garam masala, (mezcla de especias)
- 2 dientes de ajo, pelados
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1073 kJ / 256 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Penne Puttanesca
40min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25min
Taquitos vietnamitas
30min
Poke bowl de arroz de coliflor
30min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Poke bowl de atún spicy
30min
Pad thai
40min