Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 600 g de betabeles, pelados y en trozos (ver sugerencia)
-
400
g de lentejas naranjas, lavadas y escurridas
nebo 400 g de lentejas - 500 g de agua
- 30 g de cebolla cambray, (el bulbo), en trozos
- 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 90 g de aceite de oliva extra virgen
-
45
g de vinagre de vino tinto
nebo 45 g de vinagre de su preferencia - 1 cdita de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1067 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de brócoli
15 Min
Ensalada de betabel
1 Std. 10 Min
Quinoa con ejotes
30 Min
Betabeles con alioli de cilantro
55 Min
Pesto de espinacas y nueces
5 Min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25 Min
Ceviche de Coliflor (Black Diamond)
30 Min
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25 Min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 Min
Sopa de lentejas con camote y pasta
35 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45 Min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 Std.