Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 600 g de betabeles, pelados y en trozos (ver sugerencia)
-
400
g de lentejas naranjas, lavadas y escurridas
nebo 400 g de lentejas - 500 g de agua
- 30 g de cebolla cambray, (el bulbo), en trozos
- 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 90 g de aceite de oliva extra virgen
-
45
g de vinagre de vino tinto
nebo 45 g de vinagre de su preferencia - 1 cdita de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1067 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de brócoli
15min
Sopa versátil de verduras TM6
50min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Ensalada fresca de quinoa
25 min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min
Sopa de zanahoria y espinacas
35 Min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45min
Quinoa con ejotes
30min
Bowl de arroz negro con verduras asadas
1h
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50min
Trifle de verano con ricotta y frutos rojos
30min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min