Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 600 g de betabeles, pelados y en trozos (ver sugerencia)
-
400
g de lentejas naranjas, lavadas y escurridas
nebo 400 g de lentejas - 500 g de agua
- 30 g de cebolla cambray, (el bulbo), en trozos
- 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 90 g de aceite de oliva extra virgen
-
45
g de vinagre de vino tinto
nebo 45 g de vinagre de su preferencia - 1 cdita de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1067 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Esquites de chayote
25 dk
Carnitas de Marlin
40min
Frittata de calabaza y ricotta
40min
Tabule TM6
1h 30min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 dk
Medallones vegetarianos
1 Std. 10 Min
Salpicón de pollo
25 dk
Sashimi de betabel
15 dk
Ensalada de betabel
1 Std. 10 Min
Ensalada fresca de quinoa
25 dk
Quinoa con ejotes
30 dk
Betabeles con alioli de cilantro
55 dk