Epaule de chevreau roulée au pesto

Epaule de chevreau roulée au pesto

3.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 800 g de pommes de terre farineuses (bintje, marabel, manon…), coupées en cubes de 3 cm de côté environ
  • 350 g de lait
    350 g d'eau
  • du sel
  • 1 épaule de chevreau désossée
  • 2 c. à soupe de pesto de basilic (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • du poivre moulu
  • 30 g de beurre
    30 g d'huile d'olive
  • 3 brins de basilic frais équeutés

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 45 g
Kalorie 2173 kJ / 520 kcal
Tuk 21 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...