Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote
- 1 carotte, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile de tournesol
- 75 g de lardons fumés
- 400 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon, en petits morceaux
- 10 g de farine
- 1 bouquet garni
- 200 g de fond de veau
- 500 g de vin rouge
- 1 panais, en tranches d’1 cm d’épaisseur
- 4 belles feuilles de chou vert
- 4 champignons portobello frais
- 2 pâtes feuilletées
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5021 kJ / 1202 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 92 g
- Tuk
- 60 g
Alternativní recepty
Tajine de boulettes de sardines
45min
Petits pains à la semoule
1 Std. 50 Min
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30 min
Tiramisu facile aux fraises
20min
Cheesecake aux speculoos
1u.
Crêpes aux mille trous
1h 10 min
Pâte à tartiner au pain d'épices
15min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35min
Tourte de Noël à la courge, marrons et champignons
2h
Soupe à l'orientale
12 godz. 30 min
Number cake 10
2 godz. 15 min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10 min