Tourtes de bœuf au panais et aux champignons

Tourtes de bœuf au panais et aux champignons

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 45min.
4 portions

Suroviny

  • 1 échalote
  • 1 carotte en morceaux
  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 75 g de lardons fumés
  • 400 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon en petits morceaux
  • 10 g de farine
  • 1 bouquet garni
  • 200 g de fond de veau
  • 500 g de vin rouge
  • 1 panais en tranches d’1 cm d’épaisseur
  • 4 belles feuilles de chou vert
  • 4 champignons portobello frais
  • 2 pâtes feuilletées
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à soupe d'eau

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 47 g
Kalorie 5021 kJ / 1202 kcal
Tuk 60 g
Sacharidy 92 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...