Kompatibilní verze
Tallarines con salsa de maíz a la vainilla y vieiras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de dados de beicon ahumado (1 cm)
- 30 g de mantequilla
-
30
g de cebolla
nebo 1 chalota (30 g) - 200 g de maíz en conserva
- 150 g de caldo de pescado
- 1 vaina de vainilla
- 40 g de queso rallado (parmesano, manchego, etc.)
- 250 g de nata
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 cucharaditas de sal
- 500 g de tallarines al huevo de pasta fresca
- 6 vieiras grandes limpias con su coral
- 6 pellizcos de sal negra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2615 kJ / 625 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 66.1 g
- Tuk
- 29.9 g
- Nasycený tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 988.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con salmón y espinacas
30 min
Pasta con pollo en salsa de limón y albahaca con queso ricota
30 min
Estofado cremoso de pavo y puerro
35min
Arrollado de salmón en aguacate
40 min
Thieboudienne de pescado (Senegal)
50min
Tallarines saltados con carne
30 min
Chuletas de Sajonia con patatas y chucrut
45 min
Pavo y champiñones en salsa cremosa con pasta
45 min
Crujiente de manzana
6 godz.
Ñoquis con Camembert y uvas
1h 10min
Tagliatelle al limón con calabacín y langostinos
30 min
Crêpes rellenas de pollo, espinacas y queso de cabra con salsa de puerros
1h