
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g altbackenes Brötchen in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 100 g geriebene Käse-Alternative, vegan
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 900 g Fenchel längs in Scheiben (7 mm)
- 600 g Tomaten, geschält aus der Dose
- 3 g Basilikum und etwas mehr zum Garnieren
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 259 kcal / 1084 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 803 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25min
Veganer Bohnen-Eintopf
13hod. 30min
Tofu auf Tomaten-Spinat
45min
Spargel-Nuss-Pasta
45min
Veganes Zitronengras-Süßkartoffel-Curry
45min
Tofu-Curry mit Gemüse
30min
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45min
Grüne Kokos-Pasta
20min
Vegetarische Suppe mit Omelettestreifen
45min
Kartoffel-Curry
30min
Veganes Paprika-Gulasch
45min