Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Süßkartoffel- und Rote-Bete-Chips
- 70 g Süßkartoffel, in dünnen Scheiben
- 70 g Rote Bete, in dünnen Scheiben
- Olivenöl zum Beträufeln
- Meersalzflocken zum Bestreuen
Suppe
- 30 g Schalotte, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 400 g Blumenkohlröschen
- 265 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 1 TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Wasser
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Kerne, gemischt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 10.8 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 Std.
Rucola-Feta-Suppe
35 Min
Veganes Süßkartoffel-Pad-Thai
45 Min
Eintopf von Wintergemüsen
1 Std.
Locro Argentino
30 Min
Schwarzwurzel-Auflauf
1 Std. 25 Min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30 Min
Blumenkohl Tikka Masala
35 Min
Rotes Linsen-Dal
1 Std.
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30 Min
Wurzelgemüse-Cremesuppe mit Gewürz-Kartoffeln
45 Min