Blumenkohl-Kichererbsen-Suppe

Blumenkohl-Kichererbsen-Suppe

4.1 54 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

Süßkartoffel- und Rote-Bete-Chips
  • Süßkartoffel in dünnen Scheiben
    70 g
  • Rote Bete in dünnen Scheiben
    70 g
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Meersalzflocken zum Bestreuen
Suppe
  • Schalotte halbiert
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    30 g
  • Blumenkohlröschen
    400 g
  • Kichererbsen aus der Dose, abgetropft
    265 g
  • Salz
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Wasser
    600 g
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Kerne, gemischt zum Garnieren
    2 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1 mg
Protein 15 g
Kalorie 1460 kJ / 349 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 10.8 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...