Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen

Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen

4.1 175 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 Portionen

Suroviny

  • Hokkaido-Kürbis in Stücken
    350 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Risottoreis (z. B. Arborio, 14-15 Minuten Garzeit)
    250 g
  • Weißwein, trocken vegan
    150 g
  • Wasser
    700 g
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht vegan
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan
  • Pecannüsse grob gehackt
    50 g
  • Margarine vegan
    30 g
  • Hefeflocken
    2 TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Babyspinat
    75 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 79 mg
Protein 8 g
Kalorie 1902 kJ / 455 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 66 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...