Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Risottoreis (z. B. Arborio, 14-15 Minuten Garzeit)
- 150 g Weißwein, trocken, vegan
- 700 g Wasser
- 1 TL Paprika edelsüß
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan - 50 g Pecannüsse, grob gehackt
- 30 g Margarine, vegan
- 2 TL Hefeflocken
- 3 Prisen Pfeffer
- 75 g Babyspinat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1902 kJ / 455 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 79 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30min
Grünes Risotto
35min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20min
Spinat-Walnuss-Risotto
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Veganes Zitronengras-Süßkartoffel-Curry
45min
One-Pot-Bulgur mit Kürbis
30min
Grünes Spargel-Risotto
45min