Kompatibilní verze
Bacalhau ibérico: à Gomes de Sá com molho pil pil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bacalhau
- 15 g salsa
- 350 g azeite
- 8 dentes de alho
- 2 folha de louro
- ½ malagueta
- 2 postas de bacalhau demolhado (700 g aprox.)
- 4 ovos
- 700 g água
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
Molho pil pil
- Azeitonas pretas q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3389 kJ / 811 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 63 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ervilhas com ovos escalfados na Bimby Friend
35min
Menu: Limonada "Zero waste", menu completo e crumble de fruta da época
45min
Menu para 6: Creme de cenoura e caril & gambas com arroz de açafrão
50 min
Menu: Creme de grão e tomate, massada de peixe e queques de maçã
1h
Peitos de frango pizzaiola com puré de batata e aipo
1h
Esparguete à carbonara
25min
Frango garam massala com arroz basmati
35min
Caril de frango rápido com arroz basmati
40min
Lombinho de porco com molho de mostarda e batatas
1 Std. 5 Min
Chili com carne
40min
Salmão com molho de cogumelos e batata
35min
Caril de camarão com arroz basmati
35min