Kompatibilní verze
Bacalhau ibérico: à Gomes de Sá com molho pil pil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bacalhau
- 15 g salsa
- 350 g azeite
- 8 dentes de alho
- 2 folha de louro
- ½ malagueta
- 2 postas de bacalhau demolhado (700 g aprox.)
- 4 ovos
- 700 g água
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
Molho pil pil
- Azeitonas pretas q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3389 kJ / 811 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 63 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Borrego recheado com frutos secos
Žádné hodnocení
Bacalhau da alentejana na Bimby Friend
50 Min
Sopa de espinafres e risoto de ervilhas com camarão
30 Min
Almôndegas de frango em slow cooking com batatas
2h 10min
Almôndegas com molho de tomate e massa
45min
Estufado de peixe e marisco com arroz
30 Min
Caril de frango rápido com arroz basmati
40min
Esparguete à carbonara
25 Min
Caril de camarão com arroz basmati
35min
Salmão com molho de cogumelos e batata
35min
Bacalhau da alentejana
50 Min
Peitos de frango pizzaiola com puré de batata e aipo
1 Std.