Kompatibilní verze
Bacalhau ibérico: à Gomes de Sá com molho pil pil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bacalhau
- 15 g salsa
- 350 g azeite
- 8 dentes de alho
- 2 folha de louro
- ½ malagueta
- 2 postas de bacalhau demolhado (700 g aprox.)
- 4 ovos
- 700 g água
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
Molho pil pil
- Azeitonas pretas q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3389 kJ / 811 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 63 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinado de couve-flor e ovos cozidos
35min
Menu: Sopa cremosa de tomate; Rolos de couve recheados com milho painço e molho de cogumelos
1 Std. 40 Min
Menu: Cuscuz com borrego e legumes; Leite creme
1h 15min
Arroz doce
1h 5min
Esparguete à carbonara
25min
Lasanha
1h 45min
Esparguete arrabiata com atum
30min
Embrulhos de couve com arroz de tomate
1h
Sopa de peixe XL
1h 5min
Ervilhas com ovos escalfados na Bimby Friend
35min
Chili com carne
40min
Almôndegas com molho de tomate e massa
45min