Kompatibilní verze
Salada de bacon e feijão-verde com frutos secos e parmesão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g miolo de noz
- 40 g avelã
- 30 g amendoim torrado c/ sal
- 10 g manteiga
-
150
g alperce cortado em gomos (1 cm aprox.)
nebo 50 g alperce seco cortado em cubos (0,5 cm aprox.) - 1 dente de alho
- 60 g cebola
- 15 g azeite
- 80 g bacon em cubos
- 400 g feijão-verde redondo
- 30 g sumo de limão
- 1 c. chá de mistura de ervas aromáticas frescas (ex: salsa, tomilho, etc.)
- 2 - 3 pitadas de sal
- 40 g queijo parmesão cortado em lascas finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1691.8 kJ / 404.4 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 400.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa de camarão cajun com limão
30 Min
Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura
45 Min
Quiche de atum sem massa
30 Min
Curgete à Parmegiana
45 Min
Sal de ervas e limão
1 Std.
Sopa fria de manga e pepino
15 Min
Rolo de massa fresca com ricota, espinafres e abóbora
Žádné hodnocení
Creme de barrar de café
15 Min
Coroa de Verão
2 Std. 15 Min
Gomas de manga
12h 20min
Massa com atum e brócolos no forno
30 Min
Marinada coreana para porco
5 Min