Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)
- 2 oz day old bread, cut into pieces
- 1 tsp fresh parsley leaves, plus extra to garnish
- 2 tsp dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz whipping cream
- 2 pinches saffron, plus extra to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 790.8 kJ / 189 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 0.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 dk
Squid Ink Pasta
1 Std.
Oysters with Lime Granita
15min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 Std. 45 Min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 dk
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min