Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 1 scalogno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 2489 kJ / 959 kcal
- Protein
- 91.3 g
- Sacharidy
- 55.2 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Anelli di totano in umido
30 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 menit
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 menit
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Polpo in rosso
35 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Moscardini al limone
30 min