Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 1 scalogno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 2489 kJ / 959 kcal
- Protein
- 91.3 g
- Sacharidy
- 55.2 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di ceci con vongole
40 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Moscardini al limone
30 Min
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20 min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min