
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 1 scalogno
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci in scatola sciacquati e sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 959 kcal / 2489 kJ
- Protein
- 91.3 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 55.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1hod.
Moscardini al limone
30min
Seppie con i piselli
40min
Polpetti affogati
45min
Polpo con patate alla salentina
1hod. 10min
Calamari alla marchigiana
35min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Anelli di totano in umido
30min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1hod. 10min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Anelli di totano su crema di piselli
40min