Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scorza di arancia (senza la parte bianca), 2 cm
- 5 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 100 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 700 g di acqua calda
- 10 - 15 g di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 100 g di robiola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1969.6 kJ / 470.8 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 69.2 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 419 mg
Alternativní recepty
Risotto con fichi e speck
40min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 Min
Risotto melone e speck
40min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min