Risotto arancia, robiola e rosmarino

Risotto arancia, robiola e rosmarino

4.3 535 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di scorza di arancia (senza la parte bianca) 2 cm
    30 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    5 g
  • di scalogno a metà
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di succo di arancia, spremuto fresco
    100 g
  • di acqua calda
    700 g
  • di dado per brodo vegetale
    10 - 15 g
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di robiola
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 470.8 kcal / 1969.6 kJ
Protein 7.9 g
Tuk 16.8 g
Sacharidy 69.2 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 7.1 g
Sodík 419 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...