Risotto arancia, robiola e rosmarino

Risotto arancia, robiola e rosmarino

4.3 545 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di scorza di arancia (senza la parte bianca) 2 cm
  • 5 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 100 g di succo di arancia, spremuto fresco
  • 700 g di acqua calda
  • 10 - 15 g di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di robiola

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 419 mg
Protein 7.9 g
Kalorie 1969.6 kJ / 470.8 kcal
Tuk 16.8 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 7.1 g
Sacharidy 69.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...