Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di radicchio, le foglie lavate e a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2042 kJ / 488 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 52.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 min
Pesto di carote e noci
10min
Orecchiette speck e radicchio
35 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Rollè di radicchio
50 min
Pesto di rucola
10min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 min
Pesto di ricotta e noci
10min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10 min