Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di radicchio rosso di Verona, le foglie lavate e a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2042 kJ / 488 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 52.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di rucola
10 dk
Pesto di ricotta e noci
10 dk
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 dk
Rollè di radicchio
50 Min
Pesto di carote e noci
10 dk
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 dk
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40 Min
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 dk
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 Min