Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 160 g di orzo perlato
- 240 g di polpa di zucca a pezzi (1-2 cm)
- 400 g di salsiccia cruda a tocchi (2-3 cm)
- 4 cucchiai di Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 42.4 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Zuppa di legumi e cereali
1j
Minestra di farro e ceci
1h 10 min
Zuppa di farro e fagioli
1j
Minestrone d'orzo
1j
Zuppa d'orzo e fagioli
50 menit
Zuppa di cereali e verdure
40 min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10 min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 Min
Zuppa di farro alla contadina
50 menit
Minestra finocchi, orzo e farro
1j
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45 Min