Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di totani piccoli puliti ad anelli
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di piselli surgelati
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 20 g di burro freddo
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4075 kJ / 975 kcal
- Protein
- 97.5 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Tuk
- 41.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Anelli di totano in umido
30min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Crema di ceci con vongole
40min
Burger di seppie
25 Min
Calamaretti ai pistacchi
30min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min