Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di totani piccoli puliti ad anelli
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di piselli surgelati
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 20 g di burro freddo
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4075 kJ / 975 kcal
- Protein
- 97.5 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Tuk
- 41.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 λεπτ.
Seppioline ai cavoletti di Bruxelles
1h 5min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min
Burger di seppie
25 Min
Anelli di totano in umido
30 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Seppie con i piselli
40 λεπτ.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50 Min
Calamaretti ai pistacchi
30 Min